Reflexx Health

Verantwoord en gezond sporten

Reflexx Health is gespecialiseerd in het verbeteren van de algehele gezondheid. Wij richten ons met name op mensen die gezondheidsproblemen en/of overgewicht hebben en hun lifestyle willen verbeteren.

Veelal gaan lichamelijke en mentale klachten gepaard met een verstoorde hormoonbalans. Om dit in kaart te brengen, is het bij ons mogelijk een hormoonmeting af te nemen. Aan de hand van het resultaat van deze meting, wordt een hormoonprofiel bepaald en volgen een op maat gemaakt training,- voeding,-  en supplementenadvies. Deze zorgen ervoor dat de hormoonhuishouding weer in balans wordt gebracht, waardoor de fysieke gesteldheid en gemoedstoestand zullen verbeteren.

Indien meer tijd nodig is om uw streefgewicht te behalen, dan is dit geen probleem. Reflexx Health zal met u een plan van aanpak opstellen, om u op een veilige en goede manier naar het gewenste resultaat te leiden. Bent u diegene die al langere tijd kampt met overgewicht en gezondheidsproblemen? Zit u hierdoor al langere tijd niet lekker in uw vel en vindt u het de hoogste tijd om daar verandering in aan te brengen? Dan bent u bij Reflexx Health aan het juiste adres! Stuurt u gerust een email naar info@reflexxfitness.nl voor meer informatie. U bent altijd welkom in onze vestiging voor een vrijblijvende intake, waarin uw doelen en alle mogelijkheden besproken worden.

 

 

 

Reflexx health richt zich met name op mensen die gezondheidsproblemen en overgewicht hebben en hun lifestyle aan willen passen.